Template

Näytä kohteita

Saunamaailma | Hellimö

Osoite: Pakaantie 1, 16300 Orimattila Näytä kartta

Osoite: Pakaantie 1, 16300 Orimattila

Infrapunasaunasta höyrysaunaan kera ylellisen kuorintasuolan. Hellimön jalokivisaunan hienot löylyt päälle ja sitten pulahdus kauniiseen porepaljuun. Ihanaa hemmottelua tunnelmallisessa saunamaailmassa vaikka työ- tai ystäväporukan kanssa tai vaikka ihan itsekseen.

Hellimö on Orimattilan Kehräämöllä sijaitseva hyvän olon keidas. Tarjontaamme kuuluu hemmottelevia hoitopisteitä, hierontaa, kosmetologin palveluita sekä kokous- ja ryhmäpaketteja.

Edustamme Medical Spa-ajattelua, jossa tarjotaan myös lääketieteellisesti tutkittuja hoitomuotoja perinteisempien hoitojen ohella. Hellimön esteettisesti kauniit ja rauhalliset tilat kutsuvat hemmotteluihin, juhliin sekä erilaisiin yritysten ja ryhmien tilaisuuksiin.

Show more

Lisätietoja

  • Puhelinnumero
    +358 44 377 3017
  • Puhelinnumero
    +358 44 377 3017
  • Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 20,1 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 20,8 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Hostellit ja erikoiskohteet

Pikkutalo Orimattilassa | Piha- ja Vihertyösuunnittelu Grönblom

Etäisyys: 1,6 km
Erillinen pikkutalo pihapiirissä, 45 m2 + parvi 8 m2.