Template

Näytä kohteita

Päiväretki - Housut Pois -musikaalipaketti

Näytä kartta

Teatteriretkeen sisältyy opastettu teemakiertoajelu Lahden päänähtävyyksiin, historiaan ja vaiheisiin teollisuuskaupunkina. Lounas nautitaan Askon huonekalutehtaan uudessa Werstas-ravintolassa ja iltapäivällä päästään seuraamaan Housut pois -musikaalia - hulvatonta selviytymistarinaa kulman kundien matkasta laman ahdingosta parrasvaloihin.

Saat Lahti Regionista valmiin aikataulutetun retkiohjelman, mutta voit myös muokata retkestä mieleisesi - tässä muutamia vinkkejä:

Lounaspaikkana toimii myös Wanha Walimo, joka Rauten entisenä tehdasrakennuksena on niin ikään osa kaupungin teollisuushistoriaa. Vaihtoehtona voi tehdä makumatkan Kaliforniaan, Ravintola Fresnossa.

Alk. 70,00 €/ hlö

Retken hinta on voimassa minimi 31 hengen ryhmille ja sisältää opastukset, sisäänpääsymaksut sekä aamukahvin ja lounaan jälkiruualla. Kysy tarjousta eri kokoisille ryhmille!

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,5 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 608 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 220 metriä
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.