Template

Näytä kohteita

Kilkkilän farmi

Osoite: Ojassuontie 68, 19160 Huutotöyry Näytä kartta

Osoite: Ojassuontie 68, 19160 Huutotöyry

Kotieläimiä sekä oman tilan tuotteita myyvä farmipuoti.

Avoinna kesäaikaan, talviaikana avoinna ryhmille ennakkovarauksella.

Kilkkilän Farmilla on kesä-aikana silmänruokaa erirotuisista kanoista, riikinkukoista ja muista valloittavista siivekkäistä. Strutsien mielenkiintoista elämään voi seurata ympäri vuoden Farmi hallissa ja ulkopihatossa. Samoin herttaiset alpakat hellyttävät sydämen ja pohjoisen poroja voi ihmetellä myös kesällä. Mielenkiintoisen Farmikierroksen yhteydessä voit virkistäytyä Kilkkilän Farmin omassa kesäkahvilassa.
Farmipuodista löydät kotiinviemisiksi strutsin ja naudan paisteja ja fileitä,valmiit pihvit strutsista ja naudasta, grillimakkarat ja nakit naudasta ja strutsista, säilykkeet strutsista ja naudasta,lisäaineettomat jauhot, kananmunat,kylmäpuristettu rypsiöljy,limonaadit kotimaisista marjoista, farmisiiderit ja oluet, pastoroitu omenamehu.
Pihan uutuutena 2017 lasten leikkikeskus.

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Mökit ja leirintäalueet

Villa Leporanta (FI6300.603.1)

Etäisyys: 13,3 km
Hirsihuvila Sylvöjärven rannalla, Lahdesta 30 km koilliseen.
Mökit ja leirintäalueet

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 19,9 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 29,7 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.