Template

Näytä kohteita

Kilkkilän farmi

Osoite: Ojassuontie 68, 19160 Huutotöyry Näytä kartta

Osoite: Ojassuontie 68, 19160 Huutotöyry

Kotieläimiä sekä oman tilan tuotteita myyvä farmipuoti.

Avoinna kesäaikaan, talviaikana avoinna ryhmille ennakkovarauksella.

Kilkkilän Farmilla on kesä-aikana silmänruokaa erirotuisista kanoista, riikinkukoista ja muista valloittavista siivekkäistä. Strutsien mielenkiintoista elämää voi seurata ympäri vuoden Farmi hallissa ja ulkopihatossa. Samoin herttaiset alpakat hellyttävät sydämen ja pohjoisen poroja voi ihmetellä myös kesällä. Mielenkiintoisen Farmikierroksen yhteydessä voit virkistäytyä Kilkkilän Farmin omassa kesäkahvilassa.

Farmipuodista löydät kotiin viemisiksi strutsin ja naudan paisteja ja fileitä, valmiit pihvit strutsista ja naudasta, grillimakkarat ja nakit naudasta ja strutsista, säilykkeet strutsista ja naudasta, lisäaineettomat jauhot, kananmunat, kylmäpuristettu rypsiöljy, limonadit kotimaisista marjoista, farmisiiderit ja oluet, pastöroitu omenamehu.

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Leporanta (FI6300.603.1)

Etäisyys: 13,3 km
Hirsihuvila Sylvöjärven rannalla, Lahdesta 30 km koilliseen.
Mökit

Kuusitupa | Lomakivi

Etäisyys: 20,6 km
Neljän makuuhuoneen lomamökki 10+2 hengelle maatilalla Iitissä. Lomakiven mökit ovat tasokkaita hirsitaloja maatilan yhteydessä Iitin Radansuussa. Majoitustilaa on noin 40 vieraalle ympäri vuoden. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.
Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 19,9 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².