Template

Näytä kohteita

Salajärven salat | BEST LAKE NATURE ADVENTURES

Osoite: FI27654901 Lahti

Osoite: FI27654901 Lahti

Koe järviluonto rauhallisella melontaretkellämme. Melomme kajakeilla Salajärvellä tai Kukkasjärvellä kelistä riippuen. Tällä melontaretkellä pääset tutustumaan järviluontoon läheltä ja jos olet onnekas, saatat nähdä vesilintuja omassa elementissään.

Melonnan lomassa pidämme tauon ja nautimme retkieväät. Retkelle et tarvitse aiempaa melontakokemusta, sillä etenemme rauhallisesti ja valitsemme reitin osallistujille sopivaksi. Retken opas on koulutettu erä-ja luontoopas, joka kertoo järviluonnosta retken aikana.

Retken kesto: 3 tuntia
Sesonki: touko-syyskuu
Ryhmön koko: 2-6 henkilöä

Retken hinta: 79,00€/ hlö, sisältäen: kajakit ja melontavälineet, opastuksen ja retkieväät.
Retken lähtöpaikka Pajulahden Urheiluopisto ja lähtöajat klo 10.00 tai 16.00.

HUOM!
Palvelun tuottajan varaus- ja peruutusehdot:
Retkien varaus viimeistään 1 päivää ennen toivottua ajankohtaa. Jos retki perutaan alle 24 tuntia sen alkamisesta, joudumme veloittamaan retkestä koko hinnan.
Retkiä on mahdollisuus järjestää myös isommille ryhmille, niiden varaus kuitenkin vähintään 1 viikko ennen toivottua ajankohtaa.
Retki toteutuu jos minimi osallistujamäärä 2 henkeä tulee täyteen. Retken toteutuminen vahvistetaan 2 vuorokautta ennen retkeä. Jos retki ei toteudu, palautetaan retken hinta kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Mahdollisissa muutos ja peruutus tapauksissa varaajan tulee ottaa yhteyttä Lahden seutu - Lahti Region Oy:hyn.

Show more

Lisätietoja