Template

Näytä kohteita

  • Takaisin listalle
  • Kalastuspaketti Päijänteellä Ahdin valtakunnassa, 3 vrk | Kullasmarina

Kalastuspaketti Päijänteellä Ahdin valtakunnassa, 3 vrk | Kullasmarina

Osoite: Kullasmarina, Kullasvuorenkuja 1, 17500 Padasjoki Näytä kartta

Osoite: Kullasmarina, Kullasvuorenkuja 1, 17500 Padasjoki

Unohtumaton kalastusretki Päijänteellä! Lähtekää ystäväporukan kanssa nauttimaan luonnon hiljaisuudesta ja Ahdin antimista Päijänteellä. Majoitutte mukavasti kolmen yön yli Padasjoen satamassa Kullasmarinan korkeatasoisissa huviloissa, matkaatte parhaille kalastuspaikoille kalastusoppaan ohjauksessa, saunotte ja syötte hyvin.

Tulopäivänä majoitutte Kullasmarinan viiden tähden huvilaan. Voitte saunoa ja nauttia iltapalan huvilaan toimitetuista iltapalatarvikkeista. Kahtena seuraavana päivänä lähdette kalastusoppaan mukana veneillä Päijänteen parhaille kalastuspaikoille neljäksi tunniksi. Kalastusvälineet tarvittaessa ja kalastusluvat kuuluvat tietysti hintaan. Keittolounaan nautitte kalastuksen ohessa. Illalliseksi katetaan huvilaanne ensimmäisenä iltana “Suomalainen pitopöytä” ja toisena iltana “Pursimiehen pitopöytä”. Myös omatoiminen illallisen valmistus on mahdollista.

Ohjatun ohjelman lisäksi voitte kalastaa omatoimisesti tai vaikkapa risteillä Päijänteen Kansallispuistoon Elbatar-laivan aikataulujen mukaan. Ilmainen frisbee golf -rata sekä luonto- ja lenkkeilypolut lähtevät aivan Kullasmarinan vierestä. Teillä on myös käytössänne Kullasmarinan oma hiekkaranta aktiviteetteineen.

Kohderyhmä: Luontohenkiset kalastuksen harrastajat
Ryhmäkoko: 3-12 henkilöä (3 hlö/vene)
Kesto: 3 vrk
Saatavuus: Tilauksesta kevät-kesä-syksy
Sijainti/lähtöpaikka: Kullasmarina, Padasjoen satama

Palvelukielet: suomi, englanti, venäjä

Näytä lisää

Lisätietoja

  • Puhelinnumero
    +358 (0)500 352 442, (0)40 557 2815
  • Nettisivu
  • Hinta tiedot
    Hinta: 950 €/hlö Hinta sisältää: Kolmen yön majoituksen 1-2hh Kullasmarinan viiden tähden huvilassa Tulopäivän illan iltapala ja aamupalat omatoimisesti jääkaapin antimista Lounaat ja illalliset alkoholittomilla juomilla Kalastusopas, vene, kalastusvälineet ja kalastusluvat Lisäpäivät: Omatoiminen kalastus soutuveneillä perämoottoreineen 225 €/hlö/päivä. Hinta sisältää puolihoidon. 160 €/hlö/päivä. Hinta ei sisällä ateriapalveluita. Kalastusvene oppaineen 120€/h/vene, max 3 henkilöä/vene Hinta ei sisällä: Alkoholijuomia Asiakkaan tarvitsemia vakuutuksia Lisämaksusta: Edestakainen kuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai Lahden rautatieasemalta Rantasauna ja palju

Lähellä olevia majoituksia

Kartanot ja aamiaismajoitus

Villa Takila B 4+2 hengelle | Forlake Oy

Etäisyys: 1,6 km
Villa Takila on kahden korkeatasoisen huoneiston talo puhtaan ja kirkasvetisen Etelä-Päijänteen rannalla kivenheiton päässä Päijänteen Kansallispuistosta.
Mökit

Hiawatha (FI6350.608.1)

Etäisyys: 12,6 km
Puurakenteinen huvila Jamoinjärven rannalla, Hämeenlinnasta 58 km koilliseen.
Kartanot ja aamiaismajoitus

Villa Takila A 8+2 hengelle | Forlake Oy

Etäisyys: 1,6 km
Villa Takila on kahden korkeatasoisen huoneiston talo puhtaan ja kirkasvetisen Etelä-Päijänteen rannalla kivenheiton päässä Päijänteen Kansallispuistosta.