Template

Näytä kohteita

Liikuntakeskus Pajulahti

Osoite: Pajulahdentie 167, 15560 Nastola Näytä kartta

Osoite: Pajulahdentie 167, 15560 Nastola

Liikuntakeskus Pajulahti tarjoaa korkeatasoisia liikuntapalveluita, monipuoliset kokoustilat ja hotellitason majoitusta järven rannalla.

Pajulahti tarjoaa monipuolisia liikunnallisia aktiivilomia ja räätälöityjä tyky- ja hyvinvointiohjelmia yritysasiakkaille. Olympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena Pajulahti tuottaa korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia. Liikuntatiloja ovat mm. jäähalli, palloilusalit, jalkapallo- ja tenniskentät, uimahalli sekä kuntosali. Uusi Seikkailupuisto puolestaan tarjoaa haastetta koko perheelle.

Pajulahti tarjoaa monipuoliset olosuhteet yhteishenkeä kohottaviin kokouksiin ja yrityspäiviin. Perinteisen kokouksen sijaan voitte pitää rennomman säkkituolikokouksen tai jopa kävelykokouksen luonnossa. Kaikki palvelumme sijaitsevat luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan.

Hotellitason huoneet ovat runsaasti varusteltuja. Yläkerran huoneissa parvekkeelta on kaunis järvinäköala. Autoileville vieraille on tarjolla oma lämmityspistokepaikka. Maisemaravintolassa tarjoillaan runsaasta noutopöydästä maittava aamiainen, lounas ja päivällinen.

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 15,2 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Mökit

Villa Leporanta (FI6300.603.1)

Etäisyys: 5,3 km
Hirsihuvila Sylvöjärven rannalla, Lahdesta 30 km koilliseen.
Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 10,5 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².