Hiawatha

Osoite: Padasjoki, 17610
Sijainti: Padasjoki
näytä kartta

Mökit | Puurakenteinen huvila Jamoinjärven rannalla, Hämeenlinnasta 58 km koilliseen.

Hämeenlinnasta koiliseen 58 km, Jamoinjärvi 40 m (leveys n. 0,9 km, pituus n. 2,8 km) kova, loivasti syvenevä, hiekkapohja, laituri ja oma vene ja sähköperämoottori.

Puurakenteinen huvila 2000, laajennettu 2006, olohuone, keittiö, makuuhuone parivuode, makuusoppi 1 vuode, sähkösauna, eteinen, terassi.
Yläkerrassa makuuhuone parivuode, kesähuone, jossa rottinkiset kalusteet ja täysin avattava kolmioikkuna (kesäaikana myös vaihtoehtoinen varavuode kahdelle).
Yläkertaan johtaa jyrkät portaat.

Terassilla pieni huvimaja.

Huvilassa on ilmalämpöpumppu, lattialämmitys saunassa ja keittiössä sekä sähköpattereita.
WIFI DNA4G. Lisäksi Playstation 3, ohjain ja pelejä. Huvilan kellarissa on myös pingispöytä, mailat ja palloja.

Hirsirakenteinen rantasauna, jossa puukiuas, erillinen pukuhuone, takkatupa, jossa levitettävä sohva kahdelle sekä lisäksi katettu terassi.
Takkatuvassa on minikeittiövarustus ilman vesijohtoa ja metallitakka sekä sähköpatteri lämmitykseen.

Grillitasanteella on kaasugrilli ja lisäksi siirreltävä hiiligrilli.

Pihassa pieni varasto puille ja harrastevälineille. Huvilalla on ulkoilutilaa ja välineitä harrastuksille, mm. sulkapalloa, betangia, mölkkyä ja sauvakävelyä sekä kalastusta varten.

Huvilalta rantaan rantasaunalle jyrkähköä rinnettä, matkalla grillitasanne kalusteineen ja loppumatkalla portaat. Jamoinjärvi on kirkasvetinen järvi.

Värikkäitä auringonlaskuja voi seurata niin huvilalta kuin läheiseltä kukkuloiltakin.
Läheisessä niemessä on nuotiopaikka, joka on Hiawathan maalla ja vapaasti käytettävissä.
Upea paikka viettää iltaa auringon laskiessa. Tule kokemaan ainulaatuisia elämyksiä Hiawathassa.

Huvilan vuokraan kuuluu kolme vaihde-polkupyörää (kaksi naisten ja yksi miesten) sekä Motor Guide -sähköperämoottori veneeseen.

Hintaan kuuluu lisäksi kaksi Core Evo -kajakkia varusteineen. Huom! Kajakit saa käyttöön vain, jos sitoutuu noudattamaan omistajan antamia käyttöohjeita. Asiakas vastaa itse kajakkien turvallisesta käytöstä.

Hiawathan matala (alle metri vettä), suljettu "laguuni" (halkasija noin 100 m) on turvallinen alue melontaharjoittelulle ja kajakin hallintaan perehtymiselle.

Alkukesästä luonto herää, lehdet tulee puihin, ruoho maahan ja alkaa lintujen pesintäaika. Järveltä kuuluu kuikan huutoa, on joutsenia ja sorsia. Luonto muuttuu nopeasti, vihreän sävyt vaihtelee.

Syksyllä on vuorossa marja- ja sienestyskausi sekä valtavan hieno värien kirjo. Näkymät ovat laajat ja vaihtelevat. Monipuolinen maasto luonnossa liikkujalle huvilan välittömässä läheisyydessä sekä lähietäisyydellä myös EVO:n retkeilyalue.

Hiawatha on tapaamispaikka, jonne monet isovanhemmat ovat jo kutsuneet lapsiaan ja lastenlapsiaan viettämään yhteistä aikaa saunoen, grillaten, soutaen, kalastellen, meloen ja retkeillen. 200 km:n säteellä asuu neljä viidestä suomalaisesta ja Pietariinkin on vain kolmisensataa kilometriä; Helsinkiin alle 150 km.

Alueella hyvät ulkoilu- ja retkeilyalueet (myös maastohiihtomahdollisuus lumitilanteen salliessa), Evon retkeilyalue 10 km, Vesijaon luonnonpuisto 11 km, Sappeen hiihtokeskus 40 km.

Padasjoen keskustaan 15 km (satama 17 km), Auttoisten kylätaajamaan 3 km, Lammi 33 km, Tuulosen kauppakeskus 33 km, Hämeenlinna 60 km, Tampere 90 km, Jämsä 60 km, Lahti 60 km, Asikkala/Vääksy 40 km.


Asiakaspalvelu

Mikäli tarvitset apua varauksesi kanssa, otathan yhteyttä:

0207 281 760
info@lahtiregion.fi

Visit Lahti
Matkailuneuvonta

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Aleksanterinkatu 18, Lahti
info@lahtiregion.fi
puh. 0207 281 760

Asiakaspalvelu

Mikäli tarvitset apua varauksesi kanssa, otathan yhteyttä:

0207 281 760
info@lahtiregion.fi

Visit Lahti
Matkailuneuvonta

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Aleksanterinkatu 18, Lahti
info@lahtiregion.fi
puh. 0207 281 760

Build: 26.7.2022 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails