Porasan Lomamökit

Osoite: Porasantie 400, 17630 Vesijako
Sijainti: Padasjoki

Mökit | Porasan lomamökit tarjoavat kolme erikokoista, tasokasta ja mukavuuksilla varustettua mökkivaihtoehtoa luonnonkauniissa Padasjoen kunnassa. Asiakkaiksimme ovat tervetulleita perheet ja pariskunnat, niin suomalaiset kuin ulkomaalaiset. Mökeistä Lehtelä (6+2) ja Sammalniemi (6+4) sijaitsevat kirkasvetisen Kukkia-järven rannalla ja Emäntä-mökki (2+4) sijaitsee Nerosjärven rannalla. Vuokraustoiminta on jokaisella mökillä ympärivuotista.

LEHTELÄ, 6+2, 83 m2, 2 makuuhuonetta
Hirsimökki on rakennettu Pellonpuun hirsistä vuonna 1992. Mökin pinta-ala on 83 m2, ja se on ihanteellinen 6+2:lle hengelle, mutta tarvittaessa lisäpatjojen avulla on mahdollisuus majoittaa useampikin.
Mökissä on tupakeittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, sisä-wc, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa on kerrossänky ja parisänky. Olohuoneessa on myös vuodesohva, sekä televisio, cd-radiosoitin ja varaava takka. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat jääkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla sekä kahvinkeitin. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet ovat käytettävissänne.
Puku- ja pesuhuoneeseen sekä saunaan pääsee terassin kautta. Pukuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna lämpenee puukiukaalla. Pukuhoneesta löytyy pyykinpesukone. Vesi tulee suihkuun ja keittiöön järvestä, joten juoma- ja ruokavesi on haettava n. 200m päässä olevasta kaivosta tai toimitetaan myös tilalta.
Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkokäymälä. Ulkoa löytyy myös pallogrilli, kaasugrilli, savustuslaatikko, grillikatoksesta, puutarhakalusteita, kaksi keinua, oma laituri ja soutuvene. Kauttamme on tarvittaessa mahdollista hankkia myös kalastuslupia. Vesi on laiturin luona syvää. Lapsille on matalampaa rantaa.
Lehtelä-mökki sijaitsee Luopioisissa Kukkia-järven rannalla. Etäisyydet mökille lähimmistä kaupungeista: Lahdesta n. 90 km, Hämeenlinnasta n. 60 km ja Tampereelta n. 60km. Padasjoen keskusta matkaa kertyy 36 km.
Mökki sijaitsee eteläisellä niemirannalla, joten näkymä mökiltä rantaan avautuu etelään päin. Järven rantaan on 20 metriä, ja lähin naapuri on n. 150 metrin päässä. Mökkiä ympäröivä puusto on pääasiassa lehtipuita ja pihana on nurmikko, hieman kauempana valtaavat havupuut alaa.

EMÄNTÄ, 2+4, 70,5 m2, 1 makuuhuone
Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 1998. Pinta-alaa on ylä- ja alakerrassa yhteensä 70,5 m2, ja mökki on tarkoitettu 2+4 hengelle, tosin enemmänkin väkeä mökkiin mahtuu tarvittaessa.
Alakerrassa on tupakeittiö, olohuone, pukuhuone, suihku, sauna ja sisä-wc. Ulkoilmasta pääsee nauttimaan avokuistille sateellakin. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat jääkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla, kamiina sekä kahvinkeitin. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet ovat käytettävissänne. Olohuoneessa on vuodesohva, televisio, cd-soitin-radio ja varaava takka.
Puku- ja pesuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna on puulämmitteinen.
Vesi on juomakelpoista, ja se tulee omasta kaivosta keittiöön ja suihkuun. Lähde sijaitsee 200m päässä.
Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on parisänky. Yläkerran "aulassa" on levitettävä vuodesohva. Aulasta pääsee myös parvekkeelle.
Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkokäymälä. Ulkoa löytyy myös pallogrilli, kaasugrilli, savustuslaatikko, grillikatoksessa. Ulkonuotiopaikka, puutarhakalusteita, keinu, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastuslupia. Nerosjärvestä löytyy kaikkia yleisimpiä kalalajeja (myös lahnaa ja kuhaa). Vesi on laiturin kohdalla matalaa ja kivikkoista, pohja on mutapohja. Laiturin vieressä vesi on matala ja hiekkapohjainen.
Emäntä mökki sijaitsee Padasjoella Nerosjärven rannalla. Etäisyydet mökille lähimmistä kaupungeista: Lahdesta n. 75 km, Hämeenlinnasta n. 60km ja Tampereelta n. 70km. Padasjoen keskustasta matkaa kertyy 19km.
Mökki sijaitsee suojaisassa lahden pohjukassa, josta avautuu näkymä järvelle etelään päin. Mökkiä ympäröi sekametsä, pihassa kasvaa koivuja ja nurmikko.

SAMMALNIEMI, 6+4, 109 m2, 2 makuuhuonetta
Hirsimökki on Pellonpuun hirsistä rakennettu ja mökki on valmistunut vuonna 2002. Pinta-alaa on ylä- ja alakerrassa yhteensä 109 m2 ja mökki on tarkoitettu 6+4 hengelle.
Alakerrassa on makuuhuone, tupakeittiö, olohuone, pukuhuone, pesuhuone+ sisä-wc, sauna ja terassi. Tupakeittiön varustukseen kuuluvat kamiina, jääkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla sekä kahvinkeitin. Astiasto ja yleisimmät keittiötarvikkeet ovat käytettävissänne. Makuuhuoneessa on parisänky. Olohuoneessa on vuodesohva, Nunnauunin varaava takka, televisio ja cd-radiosoitin.
Puku- ja pesuhuoneessa on lattialämmitys ja sauna lämpiää puilla. Vesi tulee läheisestä yhteisestä porakaivosta ja vesi on juomakelpoista.
Yläkerrassa on makuuhuone, aula ja parveke. Makuuhuoneessa on parisänky ja aulassa on kerrossänky ja vuodesohva.
Erillisessä piharakennuksessa on puuliiteri ja ulkowc. Ulkoa löytyy myös grillikatos, pallogrilli, kaasugrilli, avotulen paikka, puutarhakalusteita, keinu, oma laituri ja soutuvene. Tarvittaessa on mahdollisuus hankkia kalastulupia.
Sammalniemen mökki sijaitsee Luopioisissa Kukkia-järven rannalla. Etäisyydet mökille lähimmistä kaupungeista: Lahdesta n. 90 km, Hämeenlinnasta n. 70 km ja Tampereelta n. 70 km. Padasjoen keskustasta matkaa kertyy 36 km. Mökki sijaitsee Kukkian rannalla niemellä siten, että mökiltä avautuu näkyvä etelään päin. Mökiltä on rantaan 25 m. Mökin takana on pieni peltolohko, jonka takana on havumetsää. Pihassa on nurmikko ja havu- ja lehtipuita. Lähin naapurimökki on n. 100m päässä, mökistä katsottuna takaviistossa.

Yhteystiedot

Puhelinnumero
(0)445420704

Matkailuneuvonnan yhteystiedot

puh. 0207 281 760
info@lahtiregion.fi

Matkailuneuvonnan palvelupiste

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Aleksanterinkatu 18, Lahti
info@lahtiregion.fi
puh. 0207 281 760

Matkailuneuvonnan yhteystiedot

puh. 0207 281 760
info@lahtiregion.fi

Matkailuneuvonnan palvelupiste

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Aleksanterinkatu 18, Lahti
info@lahtiregion.fi
puh. 0207 281 760

Build: 11.4.2024 10.22.46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails