Horta2021 Hollola | Luentolippu to 5.8.2021

Alue: Hollola
Alue/paikka:
Kategoria: Tapahtumat
Päivämäärä: Torstai 5 elo 2021

Luonnosta kerättävien villiyrttien maailmaan uppoudutaan ensimmäistä kertaa koko perheen Horta2021 Hollola -tapahtumana Lahden seudulla Messilässä. Tapahtuma on siirretty koronatilanteen vuoksi toukokuulta kesän lomakauteen 4.-5.8.2021.

Luentolipulla 20€ pääset luentosaliin, jossa on aihekohtaisia luentosarjoja huippuasiantuntijoiden pitämänä sekä keskiviikkona että torstaina ja niiden jälkeen keskustelutilaisuus eri tilassa (lue ohjelma https//:horta2021.com sivuilta). Koska koronarajoituksiin sisätiloissa varaudutaan vielä elokuussakin, emme myy luentolippuja kuin yhdeksi päiväksi paitsi niille jotka ostavat majoitus/luentopaketin.

Kun Suomi pääsee vihdoin tapahtumiin, sen kunniaksi tapahtuman aluepääsylippu (ennen 10€) on poistettu ja olet tervetullut tapahtumaan ja vierailemaan muutenkin kauniissa Hollolassa, jossa on paljon nähtävää. Lipunmyynnistä kannatta kuitenkin ostaa hortamaistajaiskuponkeja (3 kpl 10€) ja luentolippuja (molempia on tarjolla rajoitettu määrä!).

Tulemalla tapahtumaan, voit kiertää ilmaiseksi villivihannestuottajien ja alan palveluja ja koulutusta esittelevillä osastoilla (ulkona erillään toisistaan) ja osallistua puolen tunnin välein pidettäviin ilmaisiin koulutettujen oppaiden vetämiin villiyrttikävelyihin luonnossa.
Osalla näytteilleasettajista on pikkumaistajaisia tuotteistaan, mutta kunnon hortaruokien maistatukset saat vain ostamalla ennakkoon maistajaiskuponkeja. Niitä myödään tässä verkkokaupassa hintaan 10 € 3 kpl. Yhdellä kupongilla ostettava annos on määritelty olevan arvoltaan noin 3,30 € ja se voi olla vaikkapa villivihannessämpylä jossa on hortapestoa päällä, osa-annos villiyrttikeittoa, puolikas villiraaka-kakun palasta, villikasveilla maustettu haukimakkara tai muuta, jonka voit valita itse paikan päällä. Varsinaista ruokailua varten alueella on Messilän kartanon lounasravintolat ja tarjoilutiskit auki buffeineen. Tarjolle tulee myös erikois hortaolutta ja ”metsän hedelmistä” valmistettuja maailmalla palkittuja hollolalaisen Ainoa Wineryn viinejä.
Jotta maistajaiset pystytään organisoimaan ilman isoja ruuhkapiikkejä ja jotta tarjontaan pystytään varautumaan, maistajaiskuponkeja myydään vain rajoitettu määrä ja niitä voi ostaa joko aamu- tai iltapäiväksi (klo 10-14 tai 14-18 välille). Saat ostamasi kupongit infopisteestä eri värisinä aamulle ja iltapäivälle.

Koska aluemaksu poistettiin ja kaikki pääsevät nauttimaan tapahtumasta ilmaiseksikin, kaikki erikoisalennukset eläkeläisille, lapsille ja opiskelijoille on poistettu lippuvaihtoehdoista.
Tapahtumapaikka: Messilä, Messiläntie 308, Hollola

Varaus- ja peruutusehdot: Maksettuasi varauksen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippunasi tapahtumaan. Voit näyttää vahvistuksen joko mobiililaitteesi näytöltä tai tulostaa sen. Vahvistusta vastaan saat portilla valitsemasi maistajaisliput ja lipun joka oikeuttaa pääsyyn luentosaliin ja keskusteluihin. Ennakkoon ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Esteen sattuessa ostetun lipun saa luovuttaa eteenpäin toiselle käyttäjälle.

Covid-19 erityistilanteet: Mikäli viranomaiset rajoittavat tapahtuman ajankohtana yleisötilaisuuksien osallistujamääriä tai arvioit riskin osallistua suureksi itsellesi tai olet oireinen, hankitun luentolipun (arvo 20€) voit vaihtaa lipun luentojen videokoosteeseen tapahtuman jälkeen ja maistajaislipun voit käyttää myöhemmin kesän aikana Lahden hortapuiston villiyrttikävelyn/maistajaisten maksuna (niiden kalenteri julkaistaan hortapuisto.fi -sivuilla, kävelyn hinta maistajaisineen 10€). Rahoja ei palauteta tässä tapauksessa, koska tilanne on järjestäjän kannalta force majeure -tilanne.

Aika/Päivämäärä

Päivämäärä Aika Alue/paikka
5 Elo
Torstai 5 elo 2021 10:00 - 18:00  

Yhteystiedot

Osoite
Messiläntie 308
Postinumero
15980
Postiosoite
Hollola

Asiakaspalvelu

Mikäli tarvitset apua varauksesi kanssa, otathan yhteyttä:

0207 281 760
helpdesk@lahtiregion.fi

Visit Lahti
Matkailuneuvonta

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Aleksanterinkatu 18, Lahti
info@lahtiregion.fi
puh. 0207 281 760

Build: 29.7.2021 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails