Päällystakki | Lahden Lauantainäyttämö

Alue: Lahti
Alue/paikka:
Kategoria: Tapahtumat

Lahden Lauantainäyttämö jatkaa Nikolai Gogolin klassikkotuotannon esittämistä. Marraskuun 22 päivänä sai ensi-iltansa Gogolin novellin Päällysviitta pohjalta Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän kirjoittama sovitus Päällystakki.

HUOM! Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi loppuvuoden esitykset on toistaiseksi poistettu myynnistä. Jos olet ostanut verkkokaupastamme lipun muihin loppuvuoden näytöksiin, sinulla on mahdollisuus vaihtaa lippusi tammi-helmikuun 2021 näytöksiin tai saada rahasi takaisin. Lipun vaihtamiseksi tai peruuttamiseksi, otathan yhteyttä Visit Lahden asiakaspalveluun osoitteeseen sales@lahtiregion.fi.

Näytelmän ohjaa Lahden Kaupunginteatterin näyttelijä Tapani Kalliomäki.

Päällystakki on sovitettu Suomessa tapahtuvaksi. Päähenkilön Akaki Akakijevitsin tarina alkaa vuoden 1952 Helsingin olympiakesästä ja jatkuu nykyaikaan saakka. Akaki Akakijevits on sympaattinen, työpaikalla väheksytty tavallinen pankkivirkailija. Hän keskittyy pelkästään työntekoon ja kulkee vuosikymmenet samassa kauhtuneessa ja aikaa myöten puhkikuluneessa päällystakissa. Lopulta Akaki Akakijevits päättelee, että avain hänen henkilökohtaiseen onneensa on uusi käsintehty päällystakki. Kohtalokas päätös johtaa hänet hämmästyttävälle seikkailulle halki suomalaisen työelämän kaikkine muutoksineen. Virtuoosimaisen komiikan lisäksi näytelmä kertoo traagisen puheenvuoron ihmisen osattomuudesta ja sammumattomasta tarpeesta etsiä onnea ja rakkautta.

Näytelmää esitetään Lahden Pikkuteatterissa, Loviisankatu 8. Pikkuteatteriin on nyt remontin jälkeen myös esteetön kulku.

LIPUT:
Aikuiset 24 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 20 €
Lapset 12-15 v. 15 €
Näytelmää ei suositella alle 12-vuotiaille.

Varaus- ja peruutusehdot:
Varauksen ja maksamisen jälkeen saamasi varausvahvistus toimii pääsylippuna esitykseen. Voit joko tulostaa vahvistuksen tai näyttää sen mobiililaitteesi näytöltä. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Sairaana tai flunssan oireisena teatteriin ei saa tulla. Sairastapauksessa lipun voi vaihtaa johonkin muuhun Päällystakin esitykseen. Asiasta tulee sopia lähettämällä viesti Lauantainäyttämön sähköpostiin lauantainayttamo@gmail.com tai soittamalla Lauantainäyttämön puhelinnumeroon 044 230 1365.

Yhteystiedot

Osoite
Loviisankatu 8
Postinumero
15100
Postiosoite
Lahti

Asiakaspalvelu

Mikäli tarvitset apua varauksesi kanssa, otathan yhteyttä:

0207 281 760
helpdesk@lahtiregion.fi

Visit Lahti
Matkailuneuvonta

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Aleksanterinkatu 18, Lahti
info@lahtiregion.fi
puh. 0207 281 760

Build: 1.1.2000 0:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails