Ace Cafe Lahti

Osoite: Veistämönkatu 1, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Veistämönkatu 1, 15140 Lahti

Ace Cafe Lahti on ensimmäinen Lontoon ulkopuolella oleva Ace Cafe -perheeseen kuuluva kahvila-ravintola.

 

Moottoripyörämuseon yhteydessä Niemen satamassa toimiva Ace Cafe on enemmän, kuin kahvila. Se on legendaarisen esikuvansa mukaisesti erilaisten henkeen sopivien tapahtumien keskipiste ja tasokas, diner-tyylinen kahvilaravintola, jonne voi poiketa vaikka koko perheen voimalla irtaantumaan arjesta. Hyvä ruoka, ainutlaatuinen tunnelma ja reilu meininki ovat pääosassa.

Ace Cafessa on mahdollisuus järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia. Ravintola sopii hyvin kokouksiin ja iltajuhliin. Ravintolassa on 140 istumapaikkaa ja A-oikeudet. Ace Cafen kesä on täynnä toimintaa. Useita erilaisia teematapahtumia prätkille sekä autoille - ja rokki soi! Tilaisuuden yhteyteen voi yhdistää tutustumisen Moottoripyörämuseoon.

Talvikaudella lokakuun alusta - huhtikuun puoliväliin Ace cafe on suljettuna, mutta tutustumaan pääsee tilauksesta.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)44 720 7918, (0)400 712 310
Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 2,9 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,3 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,1 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails