Vesijärven satama | Käsityökauppa Ulpukka

Osoite: Satamakatu 9, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Satamakatu 9, 15140 Lahti

Sataman käsityökauppa Ulpukka toimii Lahden matkustajasatamassa Vesijärven 150-vuotiaalla, nostalgiaa henkivällä rautatieasemalla. Ulpukasta löytyy hyvä valikoima laadukkaita ja yksilöllisiä kädentaitotuotteita kotimaisilta valmistajilta.

 

Neuleita, keramiikkaa, kudonnaisia, laukkuja, nahkatuotteita, koruja, lasitöitä,
saunatuotteita… Perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden Ulpukan käsityöläiset tarjoavat kaunista kotiin, lahjaksi ja omaksi iloksi!

Ulpukka on avoinna joka päivä kesäisin klo 10-19 ja talvisin klo 10-18.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)44 987 5702

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,3 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,7 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 29.7.2021 16:40:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails