Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha

Osoite: Neljänkaivonkatu 47, 15100 Lahti Näytä kartta

Osoite: Neljänkaivonkatu 47, 15100 Lahti

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha sijaitsee Lahden matkakeskuksen vieressä. Kotieläinpiha on kulttuurihistoriallinen matkailukohde, maalaismiljöö lähes keskellä kaupunkia. Pihalla pääset ihailemaan kotieläimiä ja myös harvinaisempia eläimiä, kuten alpakoita, laamoja ja chinchilloja.

 

Pihapiirissä toimii kesäkahvila Café Kilipukki, missä nuoret 4H-yrittäjät myyvät omia tekemiään tuotteitaan. Kahvila on avoinna pihan aukioloaikoina. Vanhassa ladossa sijaitsevat Talliteatteri ja Sumppisalonki. Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha on avoinna kesäkuukausina.

Kotieläinpiha sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Launeen keskuspuistosta, josta löytyy lisää mukavia perhekohteita, kuten Perhepuisto, kolme erilaista minigolf-rataa, skeittipuisto, parkour-rata ja erilaisia urheilukenttiä.

Näytä lisää

Lisätietoja

Nettisivu

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,9 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,7 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 14.6.2021 17:38:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails