Lahden Kauppatori

Osoite: Vapaudenkatu 7, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vapaudenkatu 7, 15110 Lahti

Lahden kauppatori on kaupungin sydän! Kauppatorilla käydään torikauppaa maanantaista lauantaihin ja kuukausimarkkinat järjestetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Torilta löydät sesonkiherkut kuten vihannekset ja marjat kesäisin, leivonnaisia, kukkia, torikahviloita ja paljon muuta! Torilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

 

Alue on päällystetty kivillä ja ainoat kiinteät rakenteet ovat kahvila- ja porraskäytävärakennukset kulmissa. Tapahtumainfrastruktuuri kauppatorilla uusittiin vuonna 2014 ja se sisältää salaojituksen, yli 30 sähköpistettä, valokuidun, valaistuksen ja pysyvät wc-tilat. Toriparkki torin alla on pysäköintialue 600 autolle ja muita pysäköintialueita on lähellä kaduilla. Kauppatori on myös joukkoliikenteen solmukohta.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)44 590 5477

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 183 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 2.8.2021 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails