Isku Areena

Osoite: Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Svinhufvudinkatu 29, 15110 Lahti

Isku Areena on Liiga-joukkue Pelicansin kotiluola, mutta toimii erinomaisesti myös muunlaisten tapahtumien areenana. Pelicans Ravintolat Oy tarjoaa Lahden laadukkaimmat ravintolapalvelut niin yksityis- kuin yrityskäyttöön.

 

PELICANS CLUB
Tasokas tila, jossa kiinteä esiintymislava. Kokouskäytössä luokkamuodossa 250 henkilöä. Sopii erilaisiin tilaisuuksiin kokouksista vapaamuotoisempiin tapaamisiin.

PELICANS AITIOT
Yhteensä 13 erillistä kokoustilaa 10-40 hengelle. Valtaosa kokoustiloista sijaitsee vierekkäin, samalla käytävällä. Jokaisessa tilassa on ikkunaseinä ja näkymä Main Court Arenalle. Tilat ovat valoisat, viihtyisät ja toimivat; kussakin kokoustilassa
wifi ja tv-screen tv perusvarusteina. Tarjoilu- ja ravintolapalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

LOUNGE RESTAURANT
Kaksi erillistä ja tunnelmallista että toimivaa kokoustilaa. Toinen noin 100 henkilön ja toinen noin 80 henkilön kokoustila. Tiloihin pystytään järjestämään sekä istuvakokous pöytien ääressä että kokous luokkahuonemuodossa pelkillä tuoleilla.

PELICANS LOBBY
Pelicans Lobby on Isku Areenan modernein ja monikäyttöisin tila, jonka ikkunaseinistä aukeaa näkymä Lahden Urheilukeskukseen ja hyppyrimäille. Tila on lähes 10 m korkea ja erittäin valoisa. Maisema ympärillä luo ainutlaatuiset puitteet iltatilaisuuksiin. Pelicans Aula soveltuu 300 hengen istuvaan illalliseen tai kokoukseen tai jopa 800 hengen cocktailtilaisuuteen. Tarjoilu- ja ravintolapalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

PELICANS RESTAURANT
Henkilöstöravintola, joka toimii tapahtuman lounasruokailujen sekä väliaika- ja kahvitarjoilujen tarjoilupaikkana. Ravintolasta on näköyhteys areenaan suurten lasi-ikkunoiden kautta sekä screeneiltä.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,1 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,2 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails