Evon retkeilyalue | Aurinko-Ilves -reitti

Osoite: Asikkalantie 16, 17200 Vääksy Näytä kartta

Osoite: Asikkalantie 16, 17200 Vääksy

Aurinko-Ilves –reitti kuljettaa retkeilijän Vääksyn kanavan kauniista maisemista ja Asikkalan taajamasta polkuja, pururatoja ja vanhoja metsäautoteitä pitkin kohti Evon retkeilyaluetta. Reitti kulkee vaihtelevassa metsä- ja kulttuurimaisemassa, jota jääkausi on muokannut. Aurinko-Ilves -reitin voi aloittaa Vääksyn Päijännetalolta tai urheilukeskukselta.

 

Aurinko-Ilves -reitti on 31 kilometriä pitkä. Maisema muuttuu jatkuvasti metsäisemmäksi, kunnes tullaan Evolle, joka on Etelä-Suomen suurimpiin kuuluva yhtenäinen metsäalue. Reitin kulkemiseen on varattava 2 päivää.

Reitti on merkitty Aurinko-Ilves -merkein sekä keltaisilla ja/tai oransseilla merkeillä. Maastossa on jonkin verran korkeuseroja ja vaikeakulkuisempia paikkoja.

Aurinko-Ilves -reitti on saavutettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä. Busseilla 40 ja 42 pääsee alle puolen kilometrin päähän Vääksyn urheilukeskuksesta, josta reitin voi aloittaa. Tarkistathan aina ajankohtaiset bussiaikataulut osoitteesta lsl.fi ennen lähtöä – aikatauluihin ja bussilinjoihin voi aika-ajoin tulla muutoksia.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kurjenmiekka | Ala-Heikkilän Loma-asunnot

Etäisyys: 2,9 km
Hirsirakennus Vesijärven rannalla, Lahdesta 32 km pohjoiseen.
Mökit

Jukola | Ala-Heikkilän Loma-asunnot

Etäisyys: 3 km
Hirsirakennus Vesijärven rannalla, Lahdesta 32 km pohjoiseen.
Mökit

Kaivola | Ala-Heikkilän Loma-asunnot

Etäisyys: 3,1 km
Hirsirakennus Vesijärven rannalla, Lahdesta 32 km pohjoiseen.
Build: 2.8.2021 12:54:11, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails