Template

Päijänteen kansallispuisto | Päijätsalon retkeilyalue

Osoite: Päijätsalo Näytä kartta

Osoite: Päijätsalo

Päijätsalo on kiehtova luontoretkeilykohde noin 7 kilometriä Sysmän kirkonkylästä länteen. Se on tällä hetkellä yksi suosituimpia luontoretkeilykohteita Päijät-Hämeessä. Retkeilyreitin varrella on hyvät palvelut, joiden ylläpidosta vastaa Metsähallitus. Alue kuuluu osittain Päijänteen kansallispuistoon.

Päijätsalon korkeimmalla kohdalla sijaitsee näkötorni, josta aukeaa kaunis näköala Päijänteen suurimmalle selälle, Tehinselälle. Retkeilyreitti on luokiteltu keskivaativaksi Päijätsalon keskiosan korkeusvaihteluista ja reitin kivikkoisista kohdista johtuen.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Ebba | Tervalepikon Torpat

Etäisyys: 8,8 km
Heinolasta luoteeseen 55 km, Suojärvi 800 metrin päässä (pituus 3 km, leveys 0,8 km), kova ja syvä uimaranta yhteiskäytössä muutaman naapurin kanssa, oma vene.
Mökit

Tainan tupa | Tervalepikon Torpat

Etäisyys: 10 km
Hirsihuvila Suojärven rannalla, 55 km Heinolasta luoteeseen.
Mökit

Virtaan kartanon väentupa

Etäisyys: 8,5 km
Heinolasta 40 km luoteeseen, Tainionvirta 100 m (pituus 30 km, leveys 0,05 km). Ranta on kartanon oma ranta, jossa on sekä matalaa että syvää uimarantaa. Pohja on hiekoitettu savi-mutapohja ja soveltuu myös lapsille. Aikuisten veneilyliivit (2 kpl) ja soutuvene käytettävissä. Vene ja ranta on yhteiskäytössä omistajan kanssa.
Build: 29.5.2020 1:31:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails