Vesijärven satama | M/S Rosetta

Näytä kartta

Risteilyt ryhmille kantosiipialus M/S Rosetalla. Kanava- ja illallisristeilyt sekä mm. risteilyt viinitilalle ja Kimolan kanavalle. M/S Rosetta tarjoaa Päijänteellä ja Vesijärvellä ainutlaatuisia elämyksiä ryhmille.

 

Voit nauttia vauhdin hurmasta tai ihailla järviluontoa rauhallisesti risteillen. Viehättävät kanavat, avarat järven selät ja kauniit kapeikot tekevät risteilystä ikimuistoisen. Viihtyisä ja avara salonki sopii hyvin mm. asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksiin. Maksimiryhmäkoko 30 henkilöä.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)50 3888 031

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,5 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails