Lehmonkärki | Villa Aurum

Osoite: Lehmonkärjentie, 17320 Asikkala Näytä kartta

Osoite: Lehmonkärjentie, 17320 Asikkala

Kokoushuvila Villa Aurum sijaitsee Asikkalassa, Lehmonkärjen alueella. Villa Aurumin juhla- ja kokoustilat soveltuvat mainiosti erilaisiin tilaisuuksiin. Ikkunoista näkyvä upea järvimaisema luo tilaisuuteen rauhallisen ja miellyttävän tunnelman.

 

Tilassa voidaan pitää max. 25 hengen kokouksia tai 40 hengen perhejuhlia. Kokoussaliin voi tehdä ryhmäpöytiä, luokkamuodon tai pitkät juhlapöydät illallista varten. Huvilassa on nopea wlan, langaton videotykki, valkokangas ja fläppitaulut sekä äänentoisto.

Villa Aurumissa on runsaasti majoitustilaa. Kahden hengen huoneita on 7 kpl, joissa kaikissa on omat kylpyhuoneet. Huvilan läheisyydessä sijaitsee lisäksi useita muita huviloita, joista saa tarvittaessa lisämajoitusta yhden tai kahden hengen huoneissa. Huvilassa on erinomaiset saunatilat sekä iso pukuhuone ja pesuhuone. Terassilla on myös ulkoporeallas, josta on näkymä suoraan Päijänteelle.

Lehmonkärjen keittiö on tunnettu korkealaatuisesta ja herkullisesta ruoastaan. Lisäksi Lehmonkärki tarjoaa kattavan valikoiman oheisohjelmapalveluita mökkilomaan tai kokoukseen yhdistettäväksi.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 50 5501 776

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kultaranta | Pätiälän kartanon lomamökit

Etäisyys: 749 metriä
Lahdesta 35 km pohjoiseen, Päijänne 30 m, matala pohja, oma vene. Kelohonkarakennus 1981, laajennettu 2002, keittiö, takkahuone, makuuhuone kerrosvuode, makuuhuone parivuode, sauna, pukuhuone, pesuhuone, 2 avokuistia. Hiilikäyttöinen pallogrilli. Omat hiilet mukaan. Mökissä Taulu-TV, jossa digiboxi. Kohde soveltuu pariskunnille, perheille ja muille rauhallista lomaa viettäville. Sallitaan korkeintaan 2 lemmikkieläintä. Yleistä: Idyllisessä Päijät-Hämeen kulttuurimaisemassa, kirkasvetisen ja kalarikkaan Päijänteen rannalla Asikkalassa sijaitseva Pätiälän Kartano luo erinomaiset puitteet rauhalliseen ja luonnonläheiseen lomailuun. Sijainti eteläisen Suomen sydämessä merkitsee lyhyitä ja nopeita yhteyksiä. Alueellinen palvelukeskus Vääksy on vain 10 km päässä, Lahteen on matkaa 35 km, Vierumäen Urheiluopistolle 24 km, Evon Kansallispuistoon noin 20 km ja luonnonkauniille Pulkkilanharjulle, joka kulkee 8 km pitkänä harjumaisena siltana Päijänteellä, on matkaa vain 6 km, myös Kelventeen Kansallispuistoon on veneyhteys. Pätiälän Kartano on vanha maa- ja metsätaloutta harjoittava sukutila. Kumpuilevat maanviljelysmaisemat, harjut, vesistö, historiallinen ja tarinoistaan rikas kartanomiljöö monimuotoisen ja rehevän luonnon keskellä antavat ainutlaatuisen arvon ja ympäristön lomanviettopaikalle. Tunnelmalliset kelohonkamökit ja hirsihuvilat, joiden viihtyisyyteen on panostettu erityisesti, sijaitsevat väljästi noin 5 km pituisella rantaviivalla; jokaisella mökillä on oma rantansa ja rauhansa. Joidenkin mökkien laitureilta on kuitenkin näköyhteys naapurin rantaan ja laiturille (Vanhankylän mökit nro 1947, nro 1949 ja nro 2276). - hyvät kalastus- ja veneilymahdollisuudet - viihtyisät kelohonka- ja hirsimökit ympärivuotiseen käyttöön - kartanon mailla polkuilevat metsätiet ihanteellisia ulkoilu- ja juoksureiteiksi - hyvät murtomaahiihtomaastot, Vääksyssä valaistut ladut, Lahden hiihtokeskus ja Messilä (35 km) - hyväkuntoiset tiet mökkien pihaan myös talvella
Mökit

Näätämö | Pätiälän kartanon lomamökit

Etäisyys: 749 metriä
Lahdesta 35 km pohjoiseen, Päijänne 40 m, matala pohja, oma vene.
Mökit

Mäntyniemi | Pätiälän kartanon lomamökit

Etäisyys: 749 metriä
Lahdesta 35 km pohjoiseen, Päijänne 30 m, syvä pohja, oma vene.
Build: 7.5.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails