Lahden seurakuntayhtymä | Luomaniemen leirikeskus

Osoite: Luomaniementie 1, 15560 Nastola Näytä kartta

Osoite: Luomaniementie 1, 15560 Nastola

Sijaitsee n. 20 km Lahdesta Pikku-Kukkasen rannalla Lahden Nastolassa.

 

Kokoukset, tyhy-päivät ja juhlat uudessa, esteettömässä Luomaniemessä. Avarasta 155 m2
juhlasalista avautuvat huikeat näkymät Pikku-Kukkasjärvelle, jonka rannalla voi nauttia rantasaunamme löylyistä. Keittiömme herkkuja on saatavilla ruokalassa ja sen yhteydessä olevassa kabinetissa. Juhlatiloissa on oma asiakaskeittiö. Vuodepaikkoja on 47/70 henkilölle.

Pelihalli sekä askartelutila ovat oiva yhdistelmä vapaa-ajanviettoon. Historiallisessa Luomaniemen Wanhassa on kodikkaat puitteet pienemmälle kokoukselle tai perhejuhlalle.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)40 570 0837

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 11,5 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 14,4 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 21,1 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 2.8.2021 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails