Kalevi Aho -sali

Osoite: Hämeenkatu 4, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Hämeenkatu 4, 15110 Lahti

Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -sali on 225-paikkainen kamarimusiikkisali, joka on suunniteltu konserttien lisäksi myös kokousten pitopaikaksi. Sali on lyhyessä ajassa tullut varsin tunnetuksi ja toimii tällä hetkellä yhtenä merkittävänä musiikkielämän foorumina Lahdessa.

Sinfonia Lahti järjestää salissa säännöllisesti kamarimusiikkikonsertteja ja monet lahtelaiset musiikkitahot, kuten kuorot, orkesterit ja harrastajaryhmät ovat järjestäneet siellä konsertteja ja muita tapahtumia.

 

Kalevi Aho -sali sijaitsee aivan Lahden keskustassa, Hämeenkatu 4:ssä. Rakennus on suojaisalla sisäpihalla, joten liikenteen melu ei juurikaan kantaudu saliin.

Salitekniikka

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 367 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,5 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 2.8.2021 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails