Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Osoite: Aleksanterinkatu 14 , 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Aleksanterinkatu 14 , 15110 Lahti

Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Tarina alkaa jo 1890 luvulta, josta asti Seurahuoneella on tarjoiltu "kestiystävällisyyttä".

Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaista. Hän ei suinkaan ole ainoa talossa käynyt arvovieras. Seurahuoneella ovat majoittuneet niin Ruotsin kuninkaaat, neuvostojohtajat kuin Suomen presidentitkin.

 

Seurahuoneen kokoustiloissa luonto ja vuodenajat ovat vahvasti läsnä. Tarjoiluissa vaalitaan paikallisuutta ja vahvaa kausiajattelua. Pieniä, mutta arvokkaita yksityiskohtia on mietitty tarkkaan, jotta kokous tai juhla sujuisivat täydellisesti. Seurahuoneella onnistuvat juhlat aina kahden hengen illallisesta jopa lähes 500 hengen tapahtumiin.

Hotellin ravintola Trattoria Seurahuone tarjoaa herkkuja Italiasta, erikoisuutena on pitkällä laudalla tuodut herkut seurueenne jaettavaksi! Bar & Bistrossa voi nauttia pientä syötävää ja maukasta juotavaa. Baari on tunnettu cocktaileistaan ja todella laajasta gin-valikoimasta. Löytyypä hotellista myös Kuja Street Food ravintola, jonka menussa näkyy ja maistuu street food, joskin totutusta poikkeavalla twistillä.

Hotellissa on myös kaksi tilaussaunaa, kahdella pukuhuoneella. Saunan yhteydessä on myös kabinetti, jonka voit varata tarpeesi mukaan. Kabinetti soveltuu 20 hengelle. Saunatilat soveltuvat 15-20 hengelle. Pysäköinti on mahdollinen hotellin yhteydessä olevassa parkkihallissa. Pysäköinti on maksullista.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 43 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,8 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails