Ravintola Werstas ja Askotalo | Kokouksiin ja tapahtumiin

Osoite: Askonkatu 9, 15100 Lahti Näytä kartta

Osoite: Askonkatu 9, 15100 Lahti

Ravintolamme sijaitsee Askonalueen sydämessä, Askotalossa. Niin alue kuin itse talo ovat tärkeä osa Lahden historiaa. Haluamme, että sinä ja seuralaisesi koette punatiilitalossa syödessänne sitä samaa kotoisaa ja tiivistä tunnelmaa, josta ainutlaatuinen tehdasalue oli ja on edelleenkin tunnettu.
Lounastilat arkisin lähes 300 ihmiselle sekä moneen eri käyttötarkoitukseen taipuvat kokous- ja juhlatilat jopa yli 500 vieraalle.

 

Kokoustilat:
- 8 henkilön kokoustiloja: 2 kpl
- 16 henkilön kokoustiloja: 3 kpl
- 48 henkilön kokous-, työpaja- ja koulutustila neuvottelutilakalustuksella: 1 kpl
- 125 henkilön koulutus/seminaaritila tuolikalustuksella: 1 kpl

Juhliin ja tapahtumiin:
Oli kyseessä sitten asiakas- tai yritysjuhlat, merkkipäivät tai muut juhlan aihetta antavat tilaisuudet Askotalo itsessään sekä korkeaikkunainen ja tunnelmallinen punatiilinen tapahtumatila luovat upeat puitteet pientä ja suurta tilaisuutta varten.

Seminaarimuodossa sekä pöytiin katettuna paikat jopa 500 henkilölle
Parhaimmillaan tilat 2 200 henkilölle
Päivä- ja iltatapahtumat/juhlat, seminaarit sekä myös musiikki- tai teatteritapahtumat

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 020 1250 548

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 842 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 8,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails