J-Team's Line

Osoite: Lahden matkustajasatama, Satamakatu , 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Lahden matkustajasatama, Satamakatu , 15140 Lahti

J-Team's Line on lahtelainen yritys, joka tarjoaa elämyksiä tasokkaan James Bond laivan kannella.
Laivaa on mahdollista vuokrata myös tilausristeilyihin pienryhmille.

 

Henkilömäärä tilausristeilyllä on 12/50.

Laiva toimii tällä hetkellä tilauslaivaravintolana ja -juhlatilana, jonka kotisatama on Lahden Vesijärven satama. Laivan voi myös tilata haluamaansa satamaan (Vesijärven, Päijänteen ja Ruotsalaisen vesistöalueilla) vaikkapa iltajuhlaa varten. Paikalla olleessaan laivan yläsalonkiin mahtuu 25 henkeä ja kabinettiin 10 henkeä. Laivalta löytyy lisäksi 4 parisängyllistä hyttiä.

Aloita elämys jo kotoa ja varaa myös juhla-auto käyttöösi laivalle siirtymiseen.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)44 075 3000

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,4 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails