Vesijärvi Cruising -veneretki | Lautturi Group

Osoite: Jalkarannantie 19, 15900 Lahti Näytä kartta

Osoite: Jalkarannantie 19, 15900 Lahti

Tuhti mutta kompakti järvikierros Vesijärvellä!

 

Vesijärvi Cruising on kompakti retki, joka sopii hyvin myös yritysten kokousasiakkaille. 2-3 tunnin aikana voimme ihailla Lahtea ja Hollolaa vesiltä käsin oppaamme esitellessä tärkeimmät maamerkit. Pysähdys laavulle makkaralle ja nokipannukahville jäävät varmasti mieleen ja eväät maistuvat luonnossa aina hyvältä. Lautalla onnistuu myös kevyt grilliruokailu. Tämä tasokas lauttaretki on tarkoitettu yhdessäoloon tärkeiden asiakkaiden kanssa.

Lähtö- ja lopetuspaikat voidaan sovittaa toiveiden mukaan. Lähtö voi tapahtua esimerkiksi Lahden Teivaan satamasta, ravintola Lokin edustalta. Sovi retken aloitusaika- ja paikka soittamalla numeroon 0400 601 223 tai 040 555 8031.

Retken yhteyteen varaamme teille mielellämme myös saunatilat, ruokailuja ja muuta ohjelmaa.

Sään mukainen pukeutuminen. Retki on tarkoitettu max. 8 hengelle.

Palveluntuottajan varaus- ja peruutusehdot:
Varaukset viimeistään 5 vuorokautta ennen retkeä. Maksettuasi varauksen, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippunasi retkelle. Mikäli retken peruutus tapahtuu alle 5 vrk ennen retkipäivää, veloitetaan 30% retken hinnasta peruutuskuluina. Mikäli peruutus tapahtuu alle 1 vrk ennen retkipäivää, veloitetaan 50% retken hinnasta.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
358 5558031

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,3 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,5 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails