Jigikalastusretki | Lautturi Group

Osoite: Jalkarannantie 19, 15900 Lahti Näytä kartta

Osoite: Jalkarannantie 19, 15900 Lahti

Pääse jyvälle jigaamisen saloista ohjatulla kalastusretkellä.

 

Jigaamista voi tehdä menestyksellisesti koko avovesikauden. Nykytekniikoilla ja välineillä pystymme sopeuttamaan jigin uinnin kulloiseenkin vedenlämpötilaan ja olosuhteeseen. Välivesi- tai pintajigauskin onnistuu kohon avulla. Perinteinen jigaus antaa edelleen suurimman osan saaliista, mutta erityisiä olosuhteita varten on hyvä hallita mm. Vertikaali, Mikrojigaus, Drop-shot, Carolina ym. kujeet.

Kalastuslauttamme Tracker Fishing bargen 80hv Mercury vie vauhdikkaasti, mutta vakaasti ottialueelle. Huippuelektroniikka plotterin, Totalscan ja HDS- luotaintekniikan avulla paljastaa vedenalaisen maailman, ”You can swim, but you can´t hide”. MotorGuiden keulasähkömoottori pitää lautan satelliittipaikannuksen avulla ankkurissa tai kulkee kauko-ohjaimella halutusti.

Retki soveltuu niin pienelle ryhmälle kuin 8 hengen porukallekin. Lähtö- ja lopetuspaikat voidaan sovittaa toiveiden mukaan. Lähtö voi tapahtua esimerkiksi Lahden Teivaan satamasta, ravintola Lokin edustalta. Sovi retken aloitusaika- ja paikka soittamalla numeroon 0400 601 223 tai 040 555 8031.

Kalastuspäivän yhteyteen varaamme teille mielellämme myös saunatilat, ruokailuja ja muuta ohjelmaa.

Ohjelma:
Kalastusopas vastaanottaa ryhmän sovitussa lähtöpaikassa.
Siirtyminen Tracker Fishing barge kalastuslautalla kalastuskohteeseen.
Kalastusta opastetusti, saalistakin saadaan ja opetellaan käsittelemään.
Nautitaan luonnosta ja opitaan kalastuksen saloja.
Sopimuksen mukaan lounastauko grillitulilla saaressa, tilaa lounaspaketti meiltä.

Sään mukainen pukeutuminen (lämpimästi) jalkineita myöten. Kelluntahaalarit ja lämpösaappaat tarvittaessa meiltä.

Palveluntuottajan varaus- ja peruutusehdot:
Varaukset viimeistään 5 vuorokautta ennen retkeä. Maksettuasi varauksen, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippunasi retkelle. Mikäli retken peruutus tapahtuu alle 5 vrk ennen retkipäivää, veloitetaan 30% retken hinnasta peruutuskuluina. Mikäki peruutus tapahtuu alle 1 vrk ennen retkipäivää, veloitetaan 50% retken hinnasta.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
358 555 8031

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,3 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,5 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 14.6.2021 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails