Ankkurin Rantapuiston uimaranta

Osoite: Tyyrpuurinkatu 7, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Tyyrpuurinkatu 7, 15140 Lahti

Ankkurin rantapuiston uimaranta sijaitsee viehättävän Ankkurin Rantabulevardin varrella Vesijärven rannassa.

 

Vilkas ja aurinkoinen Ankkurinpuiston uimaranta on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Ranta syvenee loivasti poijuun asti, tämän jälkeen vesi syvenee nopeasti. Ranta-alue on tasaista hiekkaa, jota ympäröivät laajat nurmialueet. Rannalla sijaitsee yksi Puuarkkitehtuuripuiston kohteista; itävaltalaisen Hermann Kaufmanin suunnittelema Pukeutumiskatos, joka palvelee uimareita kesäaikaan pukeutumistilana. Rannalla ei ole uimavalvontaa.

Rannalla on hyvät mahdollisuudet auringon ottamiseen. Nurmialueilla on mahdollista pelata pienimuotoisia pallopelejä tai nauttia eväitä. Rannan läheisyydessä on pieni leikkialue, jossa on leikkivälineitä kuten keinu ja liukumäki. Lisäksi alueella on metalliaitainen Panna-peliareena, jossa voi pelata pieniä futispelejä.

Lähimmät ruoka- ja kahvilapalvelut löytyvät Lahden satama-alueelta noin 500 metrin päästä.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 2,1 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,4 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,2 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 14.6.2021 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails