Template

Kalastusretki kalastusoppaan kanssa | Kalakeikka.com

Osoite: Jalkarannantie 19, 15900 Lahti Päivämäärä: Keskiviikko 23 syys 2020 - torstai 29 loka 2020

Osoite: Jalkarannantie 19, 15900 Lahti

Lähde mukaan rennolle kalastusretkelle. Ei ole väliä vaikka et olisi kalastanut päivääkään tai olisit pro-tason kalastaja, kalastusretki soveltuu kaikille kalastajille. Mukaan tarvitset vain sään mukaisen vaatetuksen.

Kalastusretken hintaan sisältyvät ajanmukaiset kalastusvälineet ja runsas viehevalikoima, paukkuliivit, ammattitaitoisen kalastusoppaan palvelut ja huippuvarustettu kalastusvene, jossa valmiina huippuelektroniikka ja keulamoottori taivasankkurilla. Hankimme tarvittaessa myös kalastusluvat, jotka voit varata tässä samalla. (Kalastuslupaa ei vaadita alle 18- tai yli 65 vuotiailta.)

Kalastusretki alkaa etukäteen sovitusta satamasta (max. 20 km Lahdesta), jossa kalastusopas vastaanottaa asiakkaat. Kätevä paikka retken aloitukselle on esimerkiksi Teivaan satama Lahden keskustan tuntumassa, Vesijärven rannalla. Käymme retkeen liittyvät turvallisuusasiat läpi, jonka jälkeen siirrymme veneellä parhaille kalastuspaikoille. Kalastusopas opastaa kalastusvälineiden oikeaoppisen käytön sekä parhaan kalastustekniikan kulloinkin sopivaan sesongin mukaiseen kalastukseen. Kalastamme haukea, ahventa tai kuhaa.

Kesto: 4 tuntia
Ryhmäkoko: minimi 2 henkilöä
Palvelukieli: suomi ja englanti
Ota yhteyttä joko jouni@kalakeikka.com tai soita 0440-496843 ja sovi aloituspaikka- ja kellonaika retkelle. Retki voidaan toteuttaa tilauksesta myös isommille ryhmille - kysy tarjousta.

Varaus- ja peruutusehdot:
Varaukset viimeistään 5 vuorokautta ennen retkeä. Maksettuasi varauksen, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippunasi retkelle. Mikäli retken peruutus tapahtuu alle 5 vrk ennen retkipäivää, veloitetaan 30% retken hinnasta peruutuskuluina. Mikäli peruutus tapahtuu alle 1 vrk ennen retkipäivää, veloitetaan 50% retken hinnasta. Aktiviteetilla on sää- ja jäävaraus. Mikäli retki joudutaan perumaan säätilan, palautetaan maksu täysimääräisenä asiakkaalle.

Kalastusretki on mahdollista toteuttaa myös isommalle porukalle jolloin käytämme yhteistyökumppaneiden veneitä ja ammattitaitoisia kalastusoppaita retken toteuttamiseksi. Jos ryhmäkoko on yli 3 henkilöä tulee kalastusretki varata viimeistään 14 vrk aiemmin.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Valitse päivä:
Aktiviteetti Kokonaishinta
Build: 23.9.2020 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails