Hennalan Paraatipaikat | Wanha Sode

Osoite: Sotilaskodinkatu 7 , 15700 Lahti Näytä kartta

Osoite: Sotilaskodinkatu 7 , 15700 Lahti

Wanha Sode on alunperin v.1914 ortodoksiseksi sotilaskirkoksi rakennettu rakennus joka v.1924 muokattiin sotilaskodiksi. Se sijaitsee vehreässä puistomaisemassa, keskellä historiallisesti ainutlaatuista Lahden Hennalan kasarmialuetta. Wanhan Soden upeat tilat mahdollistavat juhlan tai kokouksen jopa 200 henkilölle. Tilat sopivat hyvin myös erilaisiin messuihin, konsertteihin ja näyttelyihin.

 

Talon voi vuokrata käyttöön palveluilla tai ilman. Wanhalla Sodella ei ole anniskeluoikeuksia, joten myös omat juomat on sallittu. Talon pihalta löytyy 20 parkkipaikkaa, ja 50 metrin säteellä löytyy reilusti lisää maksuttomia paikkoja.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)40 577 2322
Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 2,4 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,4 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails