Template

Paint & Party | Good Vibes Finland

Osoite: Vapaudenkatu 20, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vapaudenkatu 20, 15140 Lahti

Viihteelliset maalaustunnit Lahdessa, ravintola Teerenpelissä! Tunnillamme maalataan yhdessä vaihe vaiheelta taideteos nauttien rennosta ilmapiiristä. Toiseen käteen sivellin, toiseen lasillinen lempijuomaasi.

Tuomme luoksesi ensimmäisinä Suomessa maailmalla suursuosioon nousseen täydellisen illanviettotavan. Luovuutta, viiniä, rentoa tekemistä - siitä on pARTymme tehty! Aikaisempaa maalauskokemusta et tarvitse.

Saapuessasi paikalle löydät Sinulle varatun maalauspaikan, tyhjän kanvaasin ja värit siveltimineen. Essu päälle, lasi käteen ja seuraamaan ohjaajamme johdolla. Maalaamme yhdessä edeten, mutta annamme myös vapauden luoda oman mielesi mukaan - vaihdella värejä tai muotoja tai jopa maalata jotain aivan muuta.

Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Päällesi suosittelemme vaatetusta, jossa mahdolliset essun ohi pääsevät maaliroiskeet eivät haittaa.

Hintaan sisältyvät kaikki laadukkaat välineet, maalit, ohjaus, essut tunnille, kuvat, upea teoksesi kotiin vietäväksi sekä pieni yllätys väliajalla. Kesto 2-2,5 tuntia.

Ravintola Teerenpeli
Vapaudenkatu 20, Lahti

Varaus- ja peruutusehdot:
Varaukset viimeistään vuorokautta ennen tunnin alkua. Maksettuasi varauksen, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii kuittina varauksestasi. Esitä vahvistus saapuessasi tapahtumaan. Tunti toteutuu jos osallistujia on vähintään kolme. Varaus on sitova.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 141 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,2 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 21.9.2020 16:12:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails