Lehmonkärki | Edustushuvila Isohaapa

Osoite: Lehmonkärjentie, 17320 Asikkala Näytä kartta

Osoite: Lehmonkärjentie, 17320 Asikkala

Isohaapa sijaitsee Lehmonkärjen alueella Asikkalassa kauniilla paikalla aivan Päijänteen rannalla. Ikkunoista näkyvä järvimaisema luo kokous- ja juhlatiloihin miellyttävän ilmapiirin.

 

Edustushuvila Isohaavan yläkerrassa on mahdollisuus järjestää 80 henkilön kokous tai maksimissaan 120 henkilön asiakastilaisuus. Kesäaikaan Isohaavan läheisyydessä oleva tanssipaviljonki ja Isohaapa huvilan terassit sekä sisätilat muodostavat kokonaisuuden jopa 200 hengen juhliin.

Edustushuvila Isohaavan alakerrasta löytyy persoonallinen kokoustila Järvimaisema. Tilan täyskorkea lasiseinä avaa kokoustilaan upean, vuodenajoittain vaihtuvan Päijännemaiseman.
Lasiseinän ansiosta tila on valoisa talvellakin. Kokoustila Järvimaisema soveltuu 15-20 hengen kokouksiin. Lisäksi Isohaavan yhteydessä on tanssipaviljonki, saunamaailma savusaunoineen ja porealtaineen sekä erillinen uimalaituri, josta voi pulahtaa talvisin vaikka avantoon.

Lehmonkärjen keittiö on tunnettu korkealaatuisesta ja herkullisesta ruoastaan. Lisäksi Lehmonkärki tarjoaa kattavan valikoiman oheisohjelmapalveluita mökkilomaan tai kokoukseen yhdistettäväksi.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 50 5501 776

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kultaranta | Pätiälän kartanon lomamökit

Etäisyys: 635 metriä
Lahdesta 35 km pohjoiseen, Päijänne 30 m, matala pohja, oma vene. Kelohonkarakennus 1981, laajennettu 2002, keittiö, takkahuone, makuuhuone kerrosvuode, makuuhuone parivuode, sauna, pukuhuone, pesuhuone, 2 avokuistia. Hiilikäyttöinen pallogrilli. Omat hiilet mukaan. Mökissä Taulu-TV, jossa digiboxi. Kohde soveltuu pariskunnille, perheille ja muille rauhallista lomaa viettäville. Sallitaan korkeintaan 2 lemmikkieläintä. Yleistä: Idyllisessä Päijät-Hämeen kulttuurimaisemassa, kirkasvetisen ja kalarikkaan Päijänteen rannalla Asikkalassa sijaitseva Pätiälän Kartano luo erinomaiset puitteet rauhalliseen ja luonnonläheiseen lomailuun. Sijainti eteläisen Suomen sydämessä merkitsee lyhyitä ja nopeita yhteyksiä. Alueellinen palvelukeskus Vääksy on vain 10 km päässä, Lahteen on matkaa 35 km, Vierumäen Urheiluopistolle 24 km, Evon Kansallispuistoon noin 20 km ja luonnonkauniille Pulkkilanharjulle, joka kulkee 8 km pitkänä harjumaisena siltana Päijänteellä, on matkaa vain 6 km, myös Kelventeen Kansallispuistoon on veneyhteys. Pätiälän Kartano on vanha maa- ja metsätaloutta harjoittava sukutila. Kumpuilevat maanviljelysmaisemat, harjut, vesistö, historiallinen ja tarinoistaan rikas kartanomiljöö monimuotoisen ja rehevän luonnon keskellä antavat ainutlaatuisen arvon ja ympäristön lomanviettopaikalle. Tunnelmalliset kelohonkamökit ja hirsihuvilat, joiden viihtyisyyteen on panostettu erityisesti, sijaitsevat väljästi noin 5 km pituisella rantaviivalla; jokaisella mökillä on oma rantansa ja rauhansa. Joidenkin mökkien laitureilta on kuitenkin näköyhteys naapurin rantaan ja laiturille (Vanhankylän mökit nro 1947, nro 1949 ja nro 2276). - hyvät kalastus- ja veneilymahdollisuudet - viihtyisät kelohonka- ja hirsimökit ympärivuotiseen käyttöön - kartanon mailla polkuilevat metsätiet ihanteellisia ulkoilu- ja juoksureiteiksi - hyvät murtomaahiihtomaastot, Vääksyssä valaistut ladut, Lahden hiihtokeskus ja Messilä (35 km) - hyväkuntoiset tiet mökkien pihaan myös talvella
Mökit

Näätämö | Pätiälän kartanon lomamökit

Etäisyys: 635 metriä
Lahdesta 35 km pohjoiseen, Päijänne 40 m, matala pohja, oma vene.
Mökit

Mäntyniemi | Pätiälän kartanon lomamökit

Etäisyys: 635 metriä
Lahdesta 35 km pohjoiseen, Päijänne 30 m, syvä pohja, oma vene.
Build: 7.5.2021 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails