Metsän syli | Best Lake Nature Adventures

Rentoudu ja aisti metsää sammalmättäällä metsän sydämessä.

 

Tällä retkellä pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan. Jätämme kiireen pois ja astelemme metsän syliin. Avaamme aistit vastaanottamaan metsän voimaa. Aistikävelyn jälkeen rentoudut riippumatossa tai alustalla sammalmättäällä. Kuulostelet tuulen huminaa, metsän tuoksuja ja voit ottaa vaikka pienet torkut. Rentoutumisen jälkeen nautitaan mukilliset metsäjuomaa. Tämän retken jälkeen olet varmasti rento ja virkistynyt.

Hinta sisältää opastuksen sekä mukillisen metsäjuomaa. Oppaana toimii koulutettu luonto-opas. Huomiothan kelin mukaisen pukeutumisen ja tukevat kävelykengät.

Kesto: 1,5 tuntia
Ryhmäkoko: 2-6 hlöä
Lähtöpaikka: Retki voidaan toteuttaa missä vain lähellä majoituspaikkaasi Lahden alueella, Asikkalassa, Heinolassa tai Iitissä. Varmista lähtöpaikka soittamalla numeroon 040 760 7240 tai sähköpostilla info@bestlakenature.com.

Palvelun tuottajan varaus- ja peruutusehdot:
Retkien varaus viimeistään 2 päivää ennen toivottua ajankohtaa. Jos retki perutaan alle 24 tuntia sen alkamisesta, joudumme veloittamaan retkestä koko hinnan. Retkiä on mahdollisuus järjestää myös isommille ryhmille, niiden varaus kuitenkin vähintään 1 viikko ennen toivottua ajankohtaa. Retki toteutuu jos minimi osallistujamäärä 2 henkeä tulee täyteen. Retken toteutuminen vahvistetaan 2 vuorokautta ennen retkeä. Jos retki ei toteudu, palautetaan retken hinta kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Näytä lisää
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails