Maastopyöräreitti | Kevätpuronpolku Pajulahdessa

Osoite: Pajulahdentie 167, 15560 Lahti Näytä kartta

Osoite: Pajulahdentie 167, 15560 Lahti

Kevätpuronpolku kiertää vaihtelevan n.1,5km lenkin käyden luonnonkauniilla mäellä ja laskien sieltä kahden jämerän sillan kautta takaisin lähtöpisteeseen. Polulla on sopivan haastavaa nousua, mutta vastavuoroisesti mukavaa laskuakin on luvassa. Mäelle nousu sekä loppulasku kalliota pitkin saa sykkeen nousemaan. Vaativalle loppulaskulle on myös vaihtoehtoinen, helpotettu paluureitti. Polku on kokonaisuudessaan keskivaikea. Polku sopii hyvin myös lapsille, mutta vähän pitää olla kokemusta maastopyöräilystä, ennen kuin kannattaa polulle lähteä. Polku on tehty maastopyöräilyä ajatellen, mutta kaikki liikkujat ovat tervetulleita polulle.

Polku alkaa Liikuntakeskus Pajulahdesta, Pajulahden jäähallin ja Seikkailupuiston takaa. Mikäli saavut autolla, jäähallilta löytyy hyvin pysäköintitilaa.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/polkumestarit/

Säännöt:
- Polku on avoin kaikille liikkujille, ei moottoriajoneuvoille
- Ajosuunta myötäpäivään, muut liikkujat vastapäivään.
- Huomioi muut polulla liikkujat
- Kunnioita luontoa
- Älä roskaa!
- Reitin ja rakenteiden muokkaaminen kielletty

 

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 10,4 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 14,8 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 21,2 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails