Travellamo

Osoite: Rentulankatu 8, 15240 Lahti Näytä kartta

Osoite: Rentulankatu 8, 15240 Lahti

Travellamon toiminnassa vastuullinen matkailu yhdistyy itämerensuomalaiseen kansanperinteeseen, kansamme tuntemiin perinnehoitoihin - erityisesti perinnesaunoihin ja vihtomiseen - sekä rauhoittavaan ja parantavaan luontoon. Travellamo on perinnesaunottajan ja ammattivihtojan, luontoyhteysohjaajan sekä maantieteilijän Maaria Alénin ainutlaatuinen ohjelmapalveluyritys. Varaa vaikkapa eheyttävät Vellamon yrttisaunahoidot, vihtomiselämys tai kansanomainen perinnehieronta ja jäsenkorjaus! Maaria on myös auktorisoitu Lahden seudun paikallisopas sekä Päijät-Hämeen alueopas.

 

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 0)40 719 28 48

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 5 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,5 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Rannantupa

Etäisyys: 5,6 km
Puu-/ hirsirakenteinen mökki Vesijärven rannalla, Lahdesta 12 km luoteeseen.
Build: 7.5.2021 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails