Virpin Keittiö

Osoite: Sähkökuja 7, 47400 Kausala Näytä kartta

Osoite: Sähkökuja 7, 47400 Kausala

Iittiläinen pienyritys, joka tekee valmisruokaa lähiruokatoreille sekä lähimarketteihin paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Keittiön lisäksi on oma myymälä, josta voi ostaa kotiinviemiset esimerkiksi paikan päällä tehtyä jäätelöä.

 

Myymälästä löydät pakastetuotteet, kuivatuotteet, salaatit, säilykkeet ja sesonkien mukaisia tuotteita.

Erikoisuutena Virpi järjestää villiyrittikursseja, ruokakursseja ja valmistaa itse luonnonkosmetiikkaa. Tilauksesta tarjoilut myös juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Tiloissa on myös max. 15 hengen kokoustila vuokrattavissa käyttöön.

Myymälä on avoinna ympärivuoden.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 40 5448381
Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 32,3 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 37,6 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Build: 7.5.2021 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails