UUTUUS: Esteetön retki Seelammille

Näytä kartta

Koe Seelammin vehreä luonto esteettömällä retkellämme, joka sisältää kuljetukset Lakkapää Matkojen tasokkailla esteettömillä busseilla sekä opastetun luontoelämyksen Seelammin laavulla koulutetun Best Lake Nature Adventuresin luonto-oppaan kanssa.

 

Liikuntakeskus Pajulahden läheisyydestä löytyy upea luontokohde Seelammi, jonka rannalle on rakennettu täysin esteetön laavu nuotiopaikkoineen. Lähde ryhmäsi kanssa nauttimaan luonnon rauhasta luonto-oppaamme kanssa. Luontoretken teemaksi voit valita kahdesta eri teemasta:

Vaihtoehto 1: Kauniit kuvat
Reitin varrelta kuvaamme kännyköillä puhuttelevia kohteita. Rentoudumme nuotiolla ja käymme läpi kuvia.

Vaihtoehto 2: Luonto lähellä
Aistien avaus - ohjattuja Metsämieli-harjoitteita Seelammin ympärillä. Lopuksi rentoudutaan nuotiolla ja jutellaan luonnon merkityksestä.

Retken hinta sisältää kuljetuksen Lakkapään bussilla max. 30 kilometrin päästä Liikuntakeskus Pajulahdesta. Jos vietätte esimerkiksi kokouspäivää Lahden keskustassa, sopii tämä n. kolmen tunnin retki hyvin oheisohjelmaksi. Jos tarvitsette muita kuljetuksia retken lisäksi, teemme niistä mielellämme tarjouksen.

HINTA
max. 10 hlöä, hinta alkaen 60 €/hlö
Sisältäen kahden tunnin retken yhdellä luonto-oppaalla sekä kuljetuksen 16-22 -paikkaisella bussilla, josta löytyy 1-4 pyörätuolipaikkaa sekä 13 tavallista istuinpaikkaa.

11-20 hlöä, hinta alkaen 43 €/hlö
Sisältäen kahden tunnin retken kahdella luonto-oppaalla sekä kuljetuksen isolla inva-hissillisellä bussilla, josta löytyy 7 pyörätuolipaikkaa sekä 37 tavallista istuinpaikkaa.

Hinnat ovat voimassa arkipäivisin ja lauantaisin. Kysy tarjousta pyhäpäiville.

Opas tapaa ryhmän Pajulahden jäähallin parkkipaikalla. Jatkamme bussilla lähemmäs Seelammin laavua, loppumatka (n. 500m) kuljetaan metsäautotietä pitkin.

EKSTRA:
Eväät maistuvat parhaalta tulilla ulkosalla. Meiltä saat myös valmiit retkieväät valintasi mukaan. Miltä kuulostaisi vaikkapa Köyhät ritarit vaniljarahkalla ja hillolla kahvin kera, tai lohikeitto jälkiruuan kera?

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)207 281 760
Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 9,1 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 13,2 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 19,6 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 7.5.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails