Kesäravintola Bar & Restaurant Kommodori

Osoite: Myllysaarenkatu 12, 15950 Lahti Näytä kartta

Osoite: Myllysaarenkatu 12, 15950 Lahti

Bar & Restaurant Kommodori toimii kesäravintolana kauniissa Myllysaaressa. Idyllinen, v. 1910 valmistunut puujugendia edustava rakennus luo tunnelmalliset puitteet herkutteluhetkiin. Tarjolla on terassimenun ja laadukkaan casual dining – menun lisäksi Lahden parhaat vohvelit ja laaja jäätelövalikoima sekä juomavalikoima

 

Ravintolan lisäksi Myllysaaressa sijaitsee tilaussauna, jos haluaa ennen ruokailua nauttia löylyistä. Saunalle on mahdollista tilata myös saunamenu ruokajuomineen. Tilaussaunan alue on anniskelualuetta.
Ravintolatiloja on myös mahdollista varata yksityiskäyttöön.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 41 313 5275

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 2,8 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 4,2 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 5 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 22.7.2021 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails